Even voorstellen: Colin Laan

Gepubliceerd op 23 maart 2023Leestijd: 1 minuut

Hallo, ik ben Colin Laan, 21 jaar oud en woon momenteel in Hoorn. Sinds 6 februari ben ik werkzaam als stagiair voor mijn opleiding HBO-ICT Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam bij Accessify. Voor mijn opleiding zit ik nu in mijn 2e studiejaar en vond het een leuke uitdaging om stage te gaan lopen om meer ervaring in de praktijk op te doen.

 

Hobby’s en interesses

Buiten mijn werkzaamheden aan school vind ik het zelf belangrijk om ook even de tijd te nemen voor het ontwikkelen van skills die betrekking hebben op onderwerpen die op school niet gegeven worden. Daarom zit ik geregeld nog aan kleine privé projectjes om mijn programmeervaardigheden nog meer aan te scherpen.

Om tot rust te komen van al dat werk achter een toetsenbord vind ik het prettig om geregeld te gaan fietsen voor een langere tijd. Verder vind ik het ook gezellig om met vrienden af te spreken om zo even bij te praten of om bijvoorbeeld iets te gaan eten in de stad. Tot slot ben ik ook doordeweeks op de dinsdagavond te vinden bij de schaakclub, hier schaak ik dan tegen andere schakers die het spel ook voor een wat lange tijd hebben gespeeld.

 

Mijn rol binnen Accessify

Binnen Accessify heb ik de rol om als stagiair UX-developer ervoor te zorgen dat alles naar wens in bij hoe alles eruitziet op de voorkant van een website, van zowel eigen projecten als die van klanten. Daarbij komen ook nog andere dingen, zoals hoe vindbaar de website is voor zoekmachines. Voor mijn stage houd ik mij ook bezig met onderzoek doen, om hierbij een balans te vinden word ik geholpen door Accessify.